اراک ، خیابان قائم مقام ، بعد از تقاطع آیت الله غفاری، نرسیده به میدان ساعت ، فروشگاه پلاسکو پارس
تلفن پاسخگویی به سوالات شما :
09357794917
دسته‌بندی کالاها

مطالب وبلاگی


ظروف نگهدارنده غذا

ظروف نگهدارنده غذا

خیلی از خانم ها معمولا این نگرانی را دارند که باقیمانده غذا و مواد خوراکی را در چه ظروفی نگهداری کنند. بسیاری از کارمندان هم که ناهار را از خانه می برند، به این فکر می کنند که چه ظرفی برای این کار مناسب تر است. ما در این مطلب همه چیز را در مورد بهترین ظرف گرم نگهدارنده غذا به شما خواهیم گفت. ظروف نگهدارنده غذا در خانه و همچنین ظروف نگهدارنده غذا برای محل کار انواع مختلف و متنوعی دارند. این تنوع برحسب جنس، شکل ظاهری، قیمت، حجم و نوع کاربرد متفاوت است. مثلا ظروفی که برای غذاهای گرم استفاده می شوند با ظروفی که قرار است در آنها غذای سرد مانند سالادها ریخته شوند متفاوت هستند.

بانکه

بانکه

بانکه به ظروف درب‌داری گفته می‌شود که برای نگهداری حبوبات و ادویه جات استفاده می‌شود. به این ظروف ظروف بنشن هم می‌گویند ولی خوب همان بانکه در بین مردم و خانم‌ها معروف تر و پر کاربردتر هست. گاهی اوقات به جای بانکه حبوبات، از اسم قوطی حبوبات هم در بازار استفاده می‌شود ولی همچنان پیشنهاد ما برای نام بردن از این ظروف همین بانکه است .در قدیم که البته زیاد هم دور نیست مادربزرگ‌ها از طروف شیشه ای مرباها و دبه های پلاستیکی که داشتند برای نگه داری حبوبات و نظم بخشیدن به کابینت هایشان استفاده میکردند.و چون در این ظروف ماده های خوراکی نگهداری می‌شوند باید از ظروفی استفاده کنید که از جنس مرغوب و درب محکم استفاده شود تا از نفوذ رطوبت به این ظروف محافظت نمایند.

پلاستیک نو یا کهنه

میدانیم که هر چیزی وقتی تولید میشود ابتدا نو است و پس از مدتی کهنه میشود و حال آن کهنه هم با استفاده از بازیافت قابل استفاده هستند در این مقاله میخواهیم به نو یا کهنه بودن پلاستیک ها بپردازیم.به دسته‌ای از مواد مصنوعی یا نیمه مصنوعی پلاستیک گویند که از فرایند بسپارش (پلیمرسازی )بدست می‌آیند.پلاستیک‌ها دسته‌ای از بسپارهای افزایشی یا تراکمی می باشند.پلاستیک جزو مواد مصنوعی به شمار می رود و به‌صورت طبیعی وجود ندارد.پلاستیک‌ها را به شکل‌های مختلف درمی اورند. معمولا یکی از ویژگی‌های پلاستیک‌ها شکل‌پذیری خوب آن‌هاست.پلاستیک‌ها را می‌توان طی فرایندهای گرمایی و مکانیکی به شکل‌های دیگر ی در آورد.

درباره‌ی نویسنده
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...